Muluk


Javanese
Picture of Muluk, a female Javanese

Photo Comments (2)

Home:Aaa, Malaysia  [I have a diary!]  
Age: 14 Years   Sex: Female   Weight: 14 lbs.

   Leave a treat for Muluk

Nicknames:
Muluk Tomey Tomey

Kitty Complexion:
 Activeness 
sleepyvery active
 
 Intelligence 
sillygenius
 
 Curiosity 
not curiousvery curious
 
 Friendliness 
timidaffectionate
 
 Vocal 
not vocalvery vocal
 

Quick Bio:
-purebred

Birthday:
April 15th 2000

Likes:
Gesel2 kepala kat kaki, jilat ketiak owner ketika encik owner baru pulang dari berjogging

Pet-Peeves:
Jgn usik perut Muluk tau! Muluk sensitip + penggeli

Favorite Toy:
Ekor sendiri, Starcraft

Favorite Nap Spot:
Atas sofa, atas riba, atas monitor, atas taya kete

Favorite Food:
Whiskas, susu + panadol

Skills:
Bercakap buleh, pegi kedai buleh, main bola bule.. sumer bende pon buleh

Dwells:
indoors and outdoors

Arrival Story:
ade aa sekali tu.. tgh jalan-jalan nak pegi bungkus nasik tgh hari time bulan puasa, sekali Muluk ni datang gesel2 kepala kat kaki. 4 kali sepak kepala dia, tapi dia tak nak lari.. last-last amek dia bela kat rumah.

Bio:
Mata Muluk mmg selalu dlm keadaan stim. Tak tau le apesal.

Lives Remaining:
8 of 9

Forums Motto:
Ne tomey neh.. ne tomey nehh

I've Been On Catster Since:
June 8th 2005 More than 9 years!

Rosette, Star and Special Gift History

Catster Id:
156456


Meet my Feline Friends
See all my Feline Friends
See all my Feline Friends
 

Meoww.. purrr.. purrr


Ngiiyauuu.. ngiiyauuu...

June 9th 2005 6:14 pm
[ Leave A Comment ]

Salam perkenalan,

Namaku Muluk. Berusia 5 tahun dan kacak. Mendapat pendidikan awal bersama-sama dengan ibu yang bernama Chomel. Aku masih tinggal bersama-sama dengan manusia yang berambut megi yang membela ibu sejak dari kecil. Menurut kata ibu, penjaga kami ini baik dan budiman orangnya. Selain daripada mengetuk kepala ibu pada setiap pagi sebelum beliau keluar pergi bekerja, beliau juga akan menekup muka ibu dengan stokin busyuknya setiap kali pulang dari rumah. Ibu hanya mampu memusing-musingkan kepalanya dengan pening. Pernah juga muntah.

Itu dulu..

Sekarang, sejak ketiadaan ibu.. akulah mangsa penjaga aku. Aku lebih senang memanggil beliau dengan nama Jo. Jenuh setiap hari aku menyuakan kepala untuk diketuk. Paling aku takuti apabila jam menunjukkan pukul 6 petang (aku pandai tgk jam tau!). Nahh.. bersedialah untuk diserkup dengan stokin Jo yang baunya sungguh baeng, busuk dan sengit.

Aku tidak boleh mencakar banyak hari ini. Jo suruh aku buat senaman. Katanya, aku semakin hari semakin gemuk...

Assalamualaikum..

 
See all diary entries for Muluk